Waartegen kan ik pantoprazol 40 mg gebruiken?

Indien u wilt weten waarvoor u pantoprazol 40 mg allemaal kunt gaan gebruiken, dan mag u dit artikel gerust verder lezen, want wij gaan hier 3 medische klachten aankaarten waartegen u deze medicijn kunt gaan gebruiken.

Maagklachten

Er zijn verschillende vormen van maagklachten, de meest voorkomende en bekende klachten die genezen kunnen worden door dit middel zijn de volgende op een rijtje: Brandende maagzuur of zuurbranden, refluxklachten en als laatst misselijkheid en een opgeblazen gevoel. Dit laatste komt vaker voor, dus als u last ondervindt van dit alles dan gaat u deze medicijn voorgeschreven krijgen van de arts.

Maagzweer en darmzweer

Maagzweren en darmzweren ontstaan meestal door langdurige maagzuur in de maag, infecties in de maagwand, maagbeschadiging door geneesmiddelen en bijnierschorshormonen. Als de arts dit alles bij u constateert dan krijgt u een recept voor pantoprazol 40 mg.

Syndroom van Zollinger-Ellison

Dit is een verschijnsel die niet zo vaak voorkomt, maar als u last heeft ervan dan gaat u last hebben van maagzweren, darmzweren, diarree, brandend maagzuur, slokdarmontsteking en nierstenen. Ook in dit geval zal de art dit middel voor u uitschrijven.

Dit waren de 3 medische klachten waar tegen u pantoprazol 40 mg kunt gaan gebruiken. Het is een medicijn die velen heeft geholpen en die ook bij een ieder een andere werking heeft. Merkt u dat het u niet helpt, dan moet u dit met uw arts gelijk opnemen, anders moet u gewoon door profiteren ervan tot dat u niet genezen bent.