Een keiharde pre workout

Een workout in de gym kan heel zwaar en vermoeiend zijn. Daarom nemen mensen een Pre Workout supplement die hen een handje helpt met de trainingen. Een Pre Workout is dus een supplement die gemaakt is van ingrediënten zodat je meer uit je fitness kunt halen. Het zorgt ervoor dat je meer focus krijgt, een betere uithoudingsvermogen en ook meer energie hebt. Verder werkt het vet verbrandend, gaan je spieren zich sneller herstellen en krijg je ook nog een verhoogde metabolisme.

Er zijn een aantal ingrediënten die je bijna in elke Pre Workout supplement zult vinden:

  • Cafeïne: we weten dat het je meer energie en een betere concentratievermogen geeft.
  • Arginine: dit is een aminozuur die door het lichaam wordt omgezet in stikstofoxide (NO). Het zorgt voor een lagere bloeddruk en verwijdering van de bloedvaten.
  • Taurine: hieruit krijg je meer uithoudingsvermogen, kracht en pomp.
  • Creatine: deze geeft je een explosieve kracht en zorgt er ook voor dat je je sneller zult herstellen. De spieren zullen hierdoor voedingstoffen beter kunnen opnemen.
  • BCAA: het voedt je spieren en helpt ze ook nog te beschermen en herstellen.
  • Beta-Alanine: dit is ook een aminozuur die door het lichaam omgezet wordt in Carnosine. Verzuring in de spieren zal hierdoor minder snel optreden.
  • Tyrosine: het geeft je een geluksgevoel en ook nog meer energie en een betere focus en stemming.

Let wel op de andere producten die je normaal gebruikt. Als je elke dag al met een kopje koffie start en ook nog een supplement inneemt die cafeïne bevat, dan is dat natuurlijk niet goed. Ga na hoeveel cafeïne aanbevolen wordt en overschrijdt die niet.

Als je op zoek bent naar een sterke Pre Workout supplement, dan is het Monster Pre Workout supplement precies wat je zoekt. Zijn effect is vergelijkbaar met T5 en T6. Gebruik 1 scoop 15 minuten voordat je gaat beginnen.