Begin je dag met citroen water!

Citroenen zijn rijk aan vitamine water. Dit allemaal zodat het je helpt met het herstellen van je huid. Het grootste voordeel voor velen is dat het helpt met het snel afvallen.

Citroen water spoelt giftige stoffen weg en is dus zeer gunstig voor het lichaam.

Warm citroen water is perfect voor je spijsvertering. Daarom noemen ze het ook wel een good morning tea. De eliminatie van afvallenstoffen verloopt op deze manier veel gemakkelijker. Het voorkomt veel problemen zoals constipatie en diarree.

Citroenen en voedingswaarde

Een gemiddelde glas citroensap bevat zelf minder dan 25 calorien. Citroensap is rijk aan voedingsstoffen zoals calcium, vitamine c en kalium. Het heeft ook geneeskrachtige waarden en antibacterile eigenschappen. Het bevat ook sporen van ijzer en vitamine A.

Medische Eigenschappen

Citroen is een vrucht geliefd om zijn therapeutische eigenschappen, het helpt namelijk je immuunsysteem te behouden en dus beschermt het je tegen vele soorten infecties.

Citroensap speelt ook een rol als bloed zuiveraar.

Laat het dus een deel uit maken van je dagelijkse routine en geniet van de vele voordelen die het je lichaam biedt.

Ik wil er wel duidelijk bij vermelden dat wanneer citroensap rechtstreeks in contact komt met je tanden je vele last krijgt van je gebit. Het tast namelijk je tandglazuur aan. Drink citroenwater daarom verdund en spoel je mond goed na het drinken van je thee.

Wat zijn uw favoriete manieren om Citroenen gebruiken?